Tiimimme koostuu useasta aktiivisesta asuntosijoittajasta, jotka haluavat tarjota kaiken osaamisensa ja kokemuksensa käyttöösi! Saamme hankittua yhteistyöverkostomme kautta tarjolle kohteita, joiden tuotto ylittää parhaimmillaan reilustikin markkinan keskimääräisen tuoton. Kaikki myymämme kohteet ovat tiimimme omistuksessa. Emme ota välitykseen asuntoja.

Meillä on laaja valikoima omistus-, sijoitus-,  sekä vuokra-asuntoja. Myymämme asunnot ovat pääsääntöisesti valmiiksi vuokrattuja. Näissä asunnoissa suurimmassa osassa vuokralaiset ovat asuneet pitkään ja tehneet asunnostaan kodin itselleen. Heillä ei ole tarvetta muuttaa pois – sijoittamalla tällaisiin kohteisiin saat heti hyvät, pitkäaikaiset vuokralaiset.

Tarjolla on myös tyhjillään olevia kohteita. Niihin voit muuttaa heti itse tai vaihtoehtoisesti tehdä nopeasti voittoa pienellä pintaremontilla ja myymällä asunnot eteenpäin.  Asiakkaamme ovat saaneet keskimäärin meiltä ostamistaan kiinteistöistä 5-10% tuottoa sijoittamastaan pääomasta.

Myymme vain hyvin valikoituja asunto-osakkeita, missä taloyhtiön asiat ovat kunnossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Soita meille, lähetä sähköpostia tai laita viereisen palautelomakkeen kautta viestiä meille.

Keni Kuusisto
+358 50 444 1010
keni(at)artkiinteistot.fi

Arto Hakanen
arto.hakanen(at)artcatering.fi

Toimisto
Veera Laine
+358 40 180 3740
veera(at)artkiinteistot.fi

Asuntojen vuokraukset
Janita Voudinmäki
+358 44 741 8507
vuokraus(at)artkiinteistot.fi

Lue tästä EU:n tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukainen kirjallinen kuvaus Kiinteistö Investment Oy’n toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä.